EMS TRAINING

EMS training (Elektro Musculaire Stimulatie) wordt gedaan onder professionele begeleiding van een personal trainer, de spieren worden samengetrokken en gestimuleerd door middel van laagfrequente elektrische impulsen. De diverse pads worden op de juiste spiergroepen plaatst, waardoor het direct in contact met de huid staat.

Ons eigen lichaam geleid​t ​deze zogenaamde ‘impuls’ verder naar de grote spiergroepen, waardoor deze enorm geactiveerd kan worden tijdens de ems training. Veel meer dan bij ​een "normale" krachttrainin

g! De dieper gelegen spieren, ​die normaal minder door het lichaam worden geactiveerd, worden met EMS training dus wel makkelijk aangespannen.​

EMS TRAINING IS TOTAL BODY WORKOUT

Met behulp van ​EMS training kan het lichaam tot 150x meer spiersamentrekkingen produceren in vergelijking tot ​een "normale" krachttraining. Hierdoor staat een EMS training van 20 minuten, gelijk aan een total body workout van drie uur in de gym.

Info

EMS TRAINING VOOR WIE?

EMS training is er voor iedereen, van jong (min. 16 jaar) tot oud, man en vrouw, en geschikt vanaf 16 jaar tot de leeftijd waarop je nog enigszins kunt bewegen. Met name voor ouderen is de ems training ook zeer geschikt, omdat het veilig is, geen belasting op de gewrichten geeft en het reactievermogen van de spieren ten goede komt.


WAT MAAKT EMS TRAINING NOU ECHT BETER, MAKKELIJKER EN LEUKER?

  • Bespaard tijd
  • Snel resultaten
  • Vetverlies
  • Spieruithoudingsvermogen verbeterd
  • Impact op gewrichten is minder
  • Cellulitis reductie

Bent u nieuwsgierig geworden, of heeft u meer vragen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Vraag nu een proeftraining aan!

Onze trainers zullen u graag informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Maak gerust een afspraak. 

Proeftraining