PERSONAL TRAINER VOOR JOU!

Een gediplomeerd personal trainer begeleidt en motiveert je naar jouw doel. Vind je sporten niet altijd leuk en lekker, maar wil je wel de grootste beloning? Het hebben van een gezond en fit lichaam? Met onze korte en effectieve ems training houd je het makkelijker vol!

DE PERSONAL TRAINER GAAT SAMEN MET VOOR RESULTAAT!

Motivatie en makkerlijker vol houden is één, maar belangrijker is dat met behulp van een personal trainer resultaten worden geboekt. Want zonder resultaat verdwijnt uiteindelijk ook de motivatie. Je kan verschillende redenen hebben om met een trainer te werken. Of het nu gaat om tijd te besparen, rugproblemen te verminderen, het ontwikkelen van spieren, om je BMI te optimaliseren, geen overbelasting op je spieren wilt hebben of fitter worden. De reden dat je daarvoor beter een personal trainer kan inschakelen, is eenvoudig: het zorgt voor resultaat. Maar er zijn nog veel meer redenen te noemen waarom het inschakelen van een personal trainer zinvol is.

PERSONAL TRAINER EN LESSTIJL

Onze personal trainer past zijn lesstijl aan, aan jou manier van sporten zodat iedereen de perfecte match heeft. Of je nu intensief wilt trainer als een topsporter of als u het belangrijker vind om meer aandacht te hebben voor beweging en een goeie houding of u vind het belangrijker om sociaal te sporten, elke type sporter helpen wij graag.

Trainingen

WAAROM JIJ EEN PERSONAL TRAINER WILT NEMEN!

Een personal trainer is er niet voor iedereen, maar een trainer heeft vele voordelen die je niet hebt wanneer je zelfstandig traint.

1. Motivatie

2. Persoonlijk programma

3. De geinvesteerde tijd verdien je terug

4. Techniche vaardigheden

6. Gevarieerd trainen

7. Inspraak in eigen schema’s

8. Veilig en effectief trainen

9. Online en dus thuis trainen


U bent bij ons op het juiste adres voor:

Vraag nu een proeftraining aan!

Onze trainers zullen u graag informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Maak gerust een afspraak. 

Proeftraining