MEEST GESTELDE VRAGEN OVER FIT IMPULZ
 

Klik op een vraag om het antwoord te lezen.


 

De impulsen doen geen pijn. Uw spieren worden voor u aangespannen en dat voelt in eerste instantie een beetje gek, maar niet pijnlijk.


Het wordt geadviseerd om deze training twee keer in de week te doen voor optimaal en het snelste resultaat. U zult met één keer in de week zeer zeker resultaat boeken, doordat 80% van uw spieren wordt gestimuleerd. Dieper liggende spieren en alle hoofdspiergroepen worden tegelijkertijd getraind.


De impuls trainingen zijn voor iedereen goed vol te houden en uw hartslag wordt nauwelijks verhoogt, omdat het wordt afgestemd op uw niveau. Na de training kan het zijn dat u lichte spierspanningen voelt.


U gaat niet tot nauwelijks zweten, doordat het pak het meeste werk voor u doet, zal uw hart- en longsysteem minder hard te hoeven werken.


Tijdens de zwangerschap wordt deze training afgeraden. Na de zwangerschap is deze training ideaal om de kracht en stevigheid van uw spieren terug te krijgen. Deze trainingen zijn juist aan te raden, wanneer u last hebt van bekkeninstabiliteit of incontinentie.


De Impulz pakken zijn draadloos, waardoor u kan trainen op locatie naar keuze. Dat kan aan huis of bij u op het werk zijn. 


Dit verschilt per persoon en hangt af uw algemene gezondheid, zoals uw fitheid, hoeveel u de voorgaande jaren hebt gesport en wat uw vetpercentage is. Binnen 10 trainingen boekt iedereen resultaat.


De Impulz trainingen zijn vanaf 16 jaar en heeft geen maximum leeftijd. Voor ouderen is deze training zeer geschikt, omdat het een veilige manier van trainen is en de gewrichten dermate worden belast dat u er geen last van krijgt.
Wanneer u last hebt van een blessure en toch fit wil blijven, zijn de Impulz trainingen hier zeer geschikt voor.


80% van de spiervezels worden tegelijkertijd gestimuleerd. Dit is ruim twee keer zoveel als bij een traditionele krachttraining. Tegenovergestelde spieren van alle gestimuleerde spiergroepen worden tegelijkertijd getraind. Dit in combinatie met deskundige begeleiding zorgt ervoor dat u in no time fit, slank en sterk wordt.


Info

MEER VRAGEN?

Heeft u meer of andere vragen over ems training, dan horen wij dat graag. Onze personal trainer staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U mag ons altijd, via de email uw vraag stellen. 

Wij horen graag van u!

Vraag nu een proeftraining aan!

Onze trainers zullen u graag informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Maak gerust een afspraak. 

Proeftraining