TIJDENS DE WORKOUT

Tijdens de ems training, onder professionele begeleiding van een personal trainer, wordt het samentrekken van spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen gestimuleerd. De impulsen worden door een kabelloos touchscreen gegenereerd. Via een bluetooth ontvanger en via diverse pads die met de huid in contact staan bereiken de impulsen de juiste spiergroepen. 

IMPULS KLEDING

Tijdens de impuls training wordt onderkleding gedragen van speciaal materiaal dat goed aansluit en geschikt is om impulsen goed over te brengen op het lichaam. Daar overheen komt een speciaal electrodenvest dat op het bovenlichaam gedragen wordt, met daar aan gekoppeld elektroden voor arm-, been-, en bilspieren.

NIEUWSTE TECHNIEKEN

Één van de nieuwste technieken die wij hanteren is de draadloze elektro spierstimulatie, die zorgt voor meer vrijheid en comfort bij het trainen. De trainingsprogramma's worden radiografisch verzonden richting elektroden en verschillende opties kunnen met één druk op de knop via touchscreen worden gekozen. Geen snoeren en kabels meer die in de weg zitten, maakt een impuls training nog effectiever en comfortabeler.

Info

AANTAL VOORDELEN VAN HET TRAININGSSYSTEEM

+ Comfortabele kleding

+ Draadloze connecties

+ Samen met je partner, familie of collega trainen

+ 80% van de spiergroepen tegelijk trainen

Vraag nu een proeftraining aan!

Onze trainers zullen u graag informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Maak gerust een afspraak. 

Proeftraining