WAAROM FIT IMPULZ!

Fit Impulz is een onafhankelijke organisatie die ems trainig onder leiding van een personal trainer verzorgt, en is ontstaan uit een uitbreiding van Fit in Twente personaltraining

Fit In Twente is, naar jarenlange ervaring in de fitnesswereld, in 2008 begonnen. Eind 2012 heeft de organisatie zich uitgebreid met FitFirm en in januari 2016 met Fit Impulz training begonnen.


UW TRAINERS

RUUD VONDER
Ruud Vonder heeft de opleiding Sport en Bewegen in Enschede gevolgd en is gecertificeerd als conditietrainer. Na het behalen van de marathon in New York, heeft hij de krachtsport weer opgepakt. Hij streeft ernaar om u te motiveren en uw doelen te realiseren. Hij is vanaf 2016 werkzaam bij Fit Impulz als personal fitness trainer.


ANDRE WIGGERS
Uw personal trainer Andre Wiggers heeft zijn hele leven al in de Sport- & Recreatie wereld gezeten en weet als geen ander u te motiveren. Opgegroeid met de zwemsport en heeft de opleiding aan het CIOS te Arnhem gevolgd. In het buitenland heeft hij als duikinstructeur en activiteiten co-ordinator gewerkt. Inmiddels werkt hij al vanaf 2006 met succes als personal trainer.


ROBBIN KOSTERMAN
Robbin Kosterman is een fanatieke sporter. Hij gebruikt graag zijn kennis en ervaring om uw doelen te behalen.  Hij heeft de opleiding Sport en Bewegen in Enschede afgesloten en is gediplomeerd als fitness-coordinator, sportmasseur en ski-instructeur. Hij is vanaf 2011 werkzaam bij Fit in Twente als personal trainer.


MICHAËL POPPE
Michaël Poppe is fanatiek krachtsporter. Hij werkt in zijn dagelijks leven veel met het lichaam, en deelt dit graag om u te blijven stimuleren. Hij heeft de opleiding Sport en Bewegen in Enschede afgesloten en is gediplomeerd als fitness-coördinator en ski-instructeur. Momenteel studeert hij fysiotherapie in Enschede. Hij is vanaf 2013 werkzaam bij Fit in Twente als personal trainer.

Over ons

VAN DER VALK HENGELO 

Wij verzorgen onze trainingen in het sfeervolle Hotel Hengelo.  Door de ideale ligging aan de A1 zijn de faciliteiten uitstekend bereikbaar. 

Vraag nu een proeftraining aan!

Onze trainers zullen u graag informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Maak gerust een afspraak. 

Proeftraining