De ems training is uitermate geschikt voor beginners. Doordat de impulsfrequentie afgestemd wordt, door de personal trainer, op uw niveau is de training voor iedereen goed vol te houden en uw hartslag wordt nauwelijks verhoogd. Ook gaat u niet of nauwelijks zweten. 

DE EERSTE TRAINING

Wij nemen extra tijd voor uw eerste training. We leggen graag uit hoe het systeem werkt en laten u rustig wennen aan de onderkleding, pakken en de oefeningen. Tijdens de eerste training, maar ook de volgende trainingen, behoudt u de controle over de impuls-intensiteit, uw spieren worden aangespannen tot een niveau die voor u prettig is. 

TRAININGSLOCATIE

Meestal, gezien de mogelijkheden, beginnen we de trainingen in onze studio. De Impulz pakken zijn echter draadloos, waardoor u kan trainen op locatie naar keuze. Dat kan dus ook desgewenst, aan huis of bij u op het werk zijn. 

TRAININGSRESULTATEN VOOR BEGINERS

Het resultaat die u als beginner kunt halen verschilt per persoon en hangt af van uw algemene gezondheid, zoals uw fitheid, hoeveel u de voorgaande jaren hebt gesport en wat uw vetpercentage is. Binnen 10 trainingen boekt iedereen resultaat.

Door de persoonlijke begeleiding ga je altijd net iets verder dan bijvoorbeeld in de sportschool.

Voor wie?

WAAROM BEGINNEN MET IMPULS TRAINING?

+ U boekt snel resultaat

+ U kunt de impuls trainingen gemakkelijk volhouden

+ U heeft geen overbelasting op uw gewrichten

+ U bespaart veel tijd

+ U kunt samen met uw partner, familie, vrienden of collega's trainen

 

Vraag nu een proeftraining aan!

Onze trainers zullen u graag informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Maak gerust een afspraak. 

Proeftraining