TRAINEN IN HUIS

Wilt u afvallen, sterker of gewoon fitter worden? We verleggen onze begeleiding en diensten graag binnen de grenzen van uw eigen woonomgeving. Het impuls systeem is draadloos en compact, waardoor het mobiel en flexibel inzetbaar is. Het systeem heeft weinig vrije ruimte nodig waardoor u bijna overal in huis kunt trainen.

U BESPAART VEEL TIJD

Als u thuis traint, is er nauwelijks voorbereiding nodig, want u heeft alles, zoals sportschoenen, handdoek en bidon, bij de hand. ook heeft u geen reistijd van en naar de sportschool, dat doen wij voor u! Doordat uw trainningsinstellingen, onder toezicht van een personal trainer, op onze touchscreen bewaard wordt kunt u snel beginnen met de trainingen. Een aan huis ems training van 20min. geeft hetzelfde resultaat als 3uur training in de sportschool. Voor thuis trainen heeft u dus weinig tijd nodig voor een goed resultaat. 

COMFORTABEL EN LAAGDREMPELIG

De stap om thuis te trainen is gevoelsmatig heel gemakkelijk. Hoe gemakkelijker het uzelf maakt en hoe minder drempels op uw pad, des te vaker u het pad zult bewandelen. Thuis trainen is dan ook extreem comfortabel en laagdrempelig.

Extra

Bij een gezonde levensstijl hoort gezonde voeding. U kunt als aanvulling bij uw aan-huis trainingen voedingsadvies nemen. Kijk HIER voor meer informatie.

We zien de meerwaarde van een personal trainer absoluut terug in de resultaten die we de afgelopen 2 jaar behaald hebben.

Voor wie?

WILT U:

- Geen tijd verliezen met voorbereiden en reizen
- Comfortabel en laagdrempelig sporten

...en onder vakkundige begeleiding van een personal trainer trainen? Dan komen wij graag bij u langs met ons impuls systeem.

Vraag nu een proeftraining aan!

Onze trainers zullen u graag informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Maak gerust een afspraak. 

Proeftraining