TRAINEN TEGEN DE WEERSTAND IN

De weerstand die het lichaam kan opbrengen tegen vermoeidheid, dat is uithoudingsvermogen. Over een langere periode een bepaalde intensiteit of hoge hartslag volhouden bepaalt hoe goed of minder goed uw uithoudingsvermogen is. Het uithoudingsvermogen staat voor de weerstand van een activiteit ten opzichte van de duur van de activiteit.


VERBETER UW UITHOUDINGSVERMOGEN

Doordat bijna alle grote spiergroepen worden geactiveerd (weerstand) en u gelijktijdig cardiotraining (hogere hartslag) kunt doen tijdens de ems training, werkt u aan gewichtsreductie, een betere stofwisseling en het verbeteren van uw uithoudingsvermogen. De krachtige impuls-frequenties worden aangepast, onder begeleiding van een personal trainer, aan dit doel en de trainingen voor uithoudingsvermogen kunnen daardoor 25 minuten duren (duur). Dit is de perfecte methode om uw uithoudingsvermogen te verhogen en te behouden.
 

De intensiteit werd langzaam opgevoerd en waar ik in het begin nog even dacht; Zooo , kon er na een paar minuten zo een paar procent bovenop. Ik was best trots op mezelf.

Trainingen

MASSAGE & ONTSPANNING

Veel van de huidige massagetechnieken zijn gebaseerd op de klassieke vormen van strijken en kneden. Bij impulstraining wordt 80 % van de huid en spieren gelijktijdig behandeld door de laagfrequente impulsen. 

Vraag nu een proeftraining aan!

Onze trainers zullen u graag informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Maak gerust een afspraak. 

Proeftraining