PERSONAL TRAINER TWENTE

In Twente geven we personal training. Onze personal trainer staat in het Van der Valk Hengelo klaar voor u. Bij Fit Impulz vinden wij iedereen uniek! Of het nu gaat om fitter worden, afslanken of conditie verbetering, iedereen verdient een unieke aanpak.

PERSONAL TRAINER TWENTE & TRAINING

Uw eigen personal trainer Twente gaat met u de uitdagende trainingen aan en uw personal trainer Twente helpt u zoeken naar uw fysieke grenzen. Als sporter krijgt u de voedingsadviezen die u nodig heeft en krijgt u het inzicht om uw gedrag te veranderen voor een optimaal resultaat. Uw personal trainer Twente is iemand die u motiveert om uw doelstellingen te overtreffen en iemand die zo nodig de stok achter de deur is.
Wat houd u nu nog tegen om de uitdaging aan te gaan!


PERSONAL TRAINER TWENTE

Personal trainer Twente is er voor de (Top)sporter, recreatieve sporter, beginner en 50-plusser. Daarnaast ondersteund onze personal trainer Twente u bij het inpassen van een gezonde leefstijl en blijven wij u motiveren, zodat het deze keer wel lukt om fit en gezond te worden en te blijven!

WAAROM JIJ EEN PERSONAL TRAINER TWENTE WILT NEMEN!

personal trainer Twente wil er voor iedereen zijn! Een personal trainer heeft vele voordelen die je niet hebt wanneer je zelfstandig traint.

1. Motivatie van de trainer

2. Persoonlijk opmaat gemaakt programma

3. Je geinvesteerde tijd verdien je terug

4. Techniche vaardigheden aanleren

6. Gevarieerd trainingsschema's

7. Inspraak in eigen programma

8. Effectief en veilig trainen

9. Online en dus op afstand trainen

Vraag nu een proeftraining aan!

Onze trainers zullen u graag informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Maak gerust een afspraak. 

Proeftraining