PERSONAL TRAINER HENGELO

In Hengelo geven we personal training. Onze personal trainer hengelo staat in het Van der Valk Hengelo klaar voor u. Bij Fit Impulz vinden wij iedereen uniek! Of het nu gaat om fitter worden, afslanken of conditie verbetering, iedereen verdient een unieke aanpak.

PERSONAL TRAINER HENGELO & TRAINING

Uw eigen personal trainer hengelo gaat met u de uitdagende trainingen aan en uw personal trainer hengelo helpt u zoeken naar uw fysieke grenzen. Als sporter krijgt u de voedingsadviezen die u nodig heeft en krijgt u het inzicht om uw gedrag te veranderen voor een optimaal resultaat. Uw personal trainer in Hengelo is iemand die u motiveert om uw doelstellingen te overtreffen en iemand die zo nodig de stok achter de deur is. Wat houd u nu nog tegen om de uitdaging aan te gaan!

PERSONAL TRAINER HENGELO

Personal trainer Hengelo is er voor de (Top)sporter, recreatieve sporter, beginner en 50-plusser. Daarnaast ondersteund onze personal trainer hengelo u bij het inpassen van een gezonde leefstijl en blijven wij u motiveren, zodat het deze keer wel lukt om fit en gezond te worden en te blijven!

WAAROM JIJ EEN PERSONAL TRAINER HENGELO WILT NEMEN!

Een personal trainer hengelo is er niet voor iedereen, maar een trainer heeft vele voordelen die je niet hebt wanneer je zelfstandig in huis of op de sportschool traint.

1. Optimale motivatie

2. Persoonlijk trainingsprogramma

3. De geinvesteerde tijd verdien je maximaal terug

4. Techniche vaardigheden worden goed aangeleerd

6. Gevarieerd trainen op jou afgestemd

7. Natuurlijk inspraak in eigen schema’s

8. Veilig en effectief trainen onder begeleiding

9. Online en dus thuis maximaal trainen

Vraag nu een proeftraining aan!

Onze trainers zullen u graag informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Maak gerust een afspraak. 

Proeftraining